Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Novinky a zajímavosti

Novinky a zajímavosti

  • O AKADEMII
  • BLOG
  • REFERENCE
  • NAPSALI O NÁS
Akademie ČTK má nový web, kurzy lze objednávat a platit jako na e-shopu

28.03.2023 10:27

Akademie ČTK, vzdělávací centrum národní zpravodajské agentury, má nové webové stránky. Kromě moderního designu přináší přehlednější nabídku kurzů a mediálních tréninků, které bude napříště možné nakupovat jednoduše přes platební bránu. Responzivní web bude také rychleji informovat o nových termínech kurzů, o které lidé projeví zájem.

"Webovky Akademie ČTK už dlouho volaly po resuscitaci, byly zastaralé, systém objednávání a placení byl zdlouhavý. Nové stránky jsou přehledné, kurzy lze nově zaplatit rovnou přes platební bránu kartou nebo třeba mobilem," uvedla ředitelka Akademie ČTK Martina Vašíčková.

Stránky fungují primárně jako e-shop pro vzdělávací a mediální kurzy, ale zájemci na nich v sekci Blog najdou i zajímavosti ze života ČTK, z mediálních tréninků, tipy lektorů nebo rady četkařských redaktorů či editorů.

Nově také přibyla možnost hlídat si dostupnost u obsazeného kurzu nebo u akce, která nemá vypsaný termín. "Zájemce se může přihlásit, i když není kurz vypsaný nebo je obsazený. Systém pak sám odešle zájemci e-mail s informací o novém termínu," vysvětlila Vašíčková.

Přehlednější jsou také informace o projektech mediálního vzdělávání, workshopy pro žáky a studenty nebo speciální kurz pro učitele. Více informací dostanou lidé také o individuálních a firemních kurzech. Nově nabízí Akademie ČTK i dárkové poukazy na kurzy nebo pronájem vloni zrekonstruovaných prostor učebny a cvičného studia Akademie ČTK.